ORDERPICKER WAREHOUSE

Hé jij daar!

Op zoek naar een leuke baan waarbij je actief bezig kunt zijn en deel kunt uitmaken van een gezellig team? Goed nieuws - Clima Direct is op zoek naar een enthousiaste orderpicker om ons team te versterken!

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en gereed maken van bestellingen voor onze klanten. Je zorgt ervoor dat de juiste producten op het juiste moment klaarstaan voor verzending, zodat we onze klanten snel en efficiënt kunnen bedienen.

Wat ga je doen? Nou, eigenlijk gewoon lekker aan de slag in ons magazijn! Je verzamelt de producten aan de hand van de picklijsten, zorgt ervoor dat alles netjes verpakt wordt en helpt mee met het laden en lossen van vrachtwagens. Klinkt als een leuke uitdaging, toch?

Wat vragen we van jou? Niet veel, eigenlijk. Een beetje energie, enthousiasme en een hands-on mentaliteit zijn het belangrijkst. Ervaring als orderpicker is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. We leren je graag alles wat je moet weten!

Wat bieden wij? Een gezellige werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Een team van leuke collega's die altijd voor je klaarstaan. En natuurlijk een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Stuur dan snel je cv en een korte motivatie naar cornevogelaar@climadirect.nl.

We kijken ernaar uit om van je te horen!