Header ROTARY HEAT EXCHANGER - 1000 M3 - FSA - E SCHOOLVENTILLATIE

KOMFOVENT VERSO R: DE ULTIEME VENTILATIE-OPLOSSING VOOR SCHOLEN

Kinderen hebben een gezonde en veilige leeromgeving nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Ze brengen namelijk een groot deel van hun dag door op school. Een slechte luchtkwaliteit kan leiden tot sufheid, concentratieproblemen en allerlei andere klachten. Daarom is het belangrijk dat de temperatuur, ventilatie en verlichting in balans zijn. Dit zorgt niet alleen voor betere prestaties en minder ziekteverzuim, maar is ook wettelijk verplicht.

Co2-gehalte

Zo mag het CO2-gehalte niet hoger zijn dan 900 deeltjes per miljoen. Bij gebrek aan ventilatie kan dit niveau al na een half uur overschreden worden. Dus is het zorgen voor een continue luchtstroom essentieel om op scholen de luchtkwaliteit op peil te houden!

Speciaal ontworpen voor schoolventilatie

Gelukkig is er nu de Komfovent Verso R 1000 FSA C5. Deze is speciaal ontworpen om de luchtkwaliteit op scholen te verbeteren en voldoet aan alle geldende regelgeving. Zo is het nominaal luchtdebiet volgens ErP 1000 m3/h, wat ruim voldoende is voor een gemiddeld klaslokaal, daar het benodigd debiet per kind tussen de 25 en 40m3h ligt. Ook beschikt de Verso R over een geavanceerd filtersysteem dat tot 99,995% van de deeltjes uit de lucht filtert. En daarnaast is de Verso R voorzien van een energiezuinige warmteterugwinning, wat niet alleen goed is voor de gezondheid van leerlingen en leraren, maar ook bijdraagt aan een duurzamer schoolklimaat.

BESTEL DE KOMFORT VERSO R
Komfort Verso R in schoolgebouw
Schoolkinderen

FLUISTERSTIL!

Zeker in een klaslokaal is een goede geluidsisolatie essentieel. Daarom is de Komfovent Verso R 1000 FSA C5 uitgerust met geïntegreerde geluiddempers en stille EC ventilatoren. Dit zorgt voor een aangenaam akoestisch comfort waardoor leerlingen zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is!

BESTEL DE KOMFORT VERSO R

BELANGRIJKSTE FEATURES KOMFOVENT VERSO R 1000 FSA C5

  • Decentrale luchtbehandelingsunit met roterende warmtewisselaar
  • Nominaal luchtdebiet volgens ErP 2018 1000 m3/h
  • Geen uitgebreid kanalenstelsel nodig
  • Compacte en eenvoudige installatie
  • Gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud
  • Ontworpen voor scholen, kinderdagverblijven of vergaderruimte
  • Mogelijkheid om de toevoerluchtstroomrichting te regelen
  • Zeer stil (35 dBA op 3 m afstand)
BEKIJK ALLE SPECS
Specs KOMFOVENT VERSO R 1000 FSA C5

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Als groothandel in klimaattechnische apparatuur begrijpen wij als geen ander dat het installeren van schoolventilatie de nodige vragen kan oproepen. Daarom bieden wij niet alleen de apparatuur, appendages en montagematerialen aan om een dergelijk systeem goed te installeren, maar bieden we ook de benodigde technische ondersteuning aan om de installatie succesvol uit te voeren.

BEKIJK HET ASSORTIMENT

Meer weten?

Ontdek de geweldige Komfovent Verso R 1000 FSA C5! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze en andere ventilatie-oplossingen, of een persoonlijk advies op maat.

Vul het formulier hiernaast in en binnen twee werkdagen wordt er contact met je opgenomen om je van alle gewenste informatie te voorzien

Ja, ik wil graag meer informatie

Mijn persoonlijke gegevens