BESTELLEN

Uiteraard verwelkomen wij nieuwe klanten maar al te graag. We hebben de procedure zo eenvoudig mogelijk proberen te maken en te zorgen voor een duidelijke uitleg.

Indien u klant bent hebben wij vier mogelijkheden om bestellingen te plaatsen:

1. Online via de webshop
2. Telefonisch
3. E-Mail
4. Afhaal


1. Online via de webshop.
Hieronder een beknopte uitleg om het online bestellen voor u zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken. U zult tijdens het bestellen merken dat onze website supersnel is en zeer gemakkelijk werkt!

Indien u nog geen klant bent bij Clima Direct, gaat u dan eerst naar de aanmeldprocedure.

Indien u nog een aanvulling of wijziging wilt aanbrengen, neemt u dan contact op de verkoop binnendienst. Telefoonnummer 0180-612500.
Wanneer er onverhoopt een artikel niet op voorraad is zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

U kunt u als installateur 24 uur per dag, 7 dagen per week, artikelen bestellen op onze website. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

2. Telefonisch
Telefonisch kunt u bestellingen plaatsen door te bellen met 0180-612500. U kunt aan onze verkoop binnendienst uw bestelling doorgeven, met eventueel bijbehorende bestelrefentie en afwijkend afleveradres.

3. E-mail
Wilt u per e-mail een bestelling plaatsen, stuurt u deze dan aub naar verkoop@climadirect.nl.

4. Afhaal
Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. Indien u nog geen klant bent, neemt u dan een uitreksel van u KvK mee. U zult rekening moeten houden met een wachttijd van minimaal 20 minuten omdat wij uw account moeten aanmaken en activeren. Nieuwe klanten dienen bij het afhalen 100% vooraf te betalen. Onze afhaalbalie is geopend van 7:30u tot 17:30u. Mocht u onverhoopt vroeger of later zijn neem dan contact met ons op. Vaak vinden wij de juiste oplossing.

Verzenden:
Zendingen worden dagelijks verstuurd met DHL.
Om het leveren zo goed mogelijk te laten verlopen moet onze transporteur zo veel mogelijk informatie hebben. Een adres / (nieuwbouw) locatie, een telefoonnummer, contactpersoon en aflevertijden.

We hebben hiervoor de volgende mogelijkheden:

Wilt u de zending op een ander adres laten bezorgen? Geen probleem, geef het juiste adres door en wij passen het aan.

Wilt u de zending op een bouwlocatie laten bezorgen? Let op dat er vaak geen ontvangst mogelijk is en het pakket niet aan iedereen afgegeven kan worden. Wij zetten het telefoonnummer en NIEUWBOUW bij het adres. Zo weet DHL dat ze contact op kunnen nemen.

Een dropshipment behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen onder uw naam en pakbon het pakket verzenden.

Wilt u de zending op een andere datum laten bezorgen? We kunnen op elk gewenste datum laten afleveren.

Wilt u de zending op een DHL depot laten bezorgen? DHL heeft depots door heel nederland. Het pakket ophalen kan de volgende dag vanaf 07.00u.

Wilt u een tijdslevering ? DHL Express vóór 11.00u, extra kosten € 30,-

Wilt u de zending met een koerier laten bezorgen? Wij werken met WDK koeriers uit Barendrecht. Vraag bij ons scherpe tarieven aan voor een spoedzending. We leggen alles aan de kant om dit zo snel mogelijk te regelen !