Word Klant!

Registreer u direct

Installateurs van klimaatbeheersingssystemen met én zonder F-gassen certificering zijn bij Clima Direct van harte welkom! Registreer gemakkelijk en snel jouw gratis Clima Direct-account en shop direct in ons uitgebreide assortiment van meer dan 10.000 artikelen!

Heb je een F-gassen certificaat in je bezit? Vergeet dan niet jouw certificaatnummer in te voeren. Hiermee profiteer je van extra goede condities en voorwaarden!

Dáárom Clima Direct!
  • 24/7 GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN
  • MEER DAN 10.000 ARTIKELEN STANDAARD OP VOORRAAD
  • VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS!
  • TECHNISCHE ONDERSTEUNING DOOR ERVAREN VAKMENSEN
  • GRATIS VERZENDEN VANAF SLECHTS € 200,-
WIE ZIJN WIJ?
Clima Direct is specialist in klimaatsystemen. Wij zijn de steun en toeverlaat voor installateurs, adviseurs en grote eindgebruikers. Elke commerciële of technische vraag op het gebied van klimaattechniek kunnen wij beantwoorden.

Voor airconditioning voeren we de merken Panasonic en Hisense. Voor ventilatie is Clima Direct de distributeur van Komfovent in Nederland. We zijn marktleider in geisoleerde koelleiding en daarnaast hebben we een zeer breed assortiment  montagematerialen en gereedschappen voor klimaat- en ventilatiesystemen.

Het woord "Direct" van Clima Direct, is de basis van ons bedrijf. Direct contact met de klant, Direct in gang zetten, maar ook Direct contact met de fabrikant. Het totaalassortiment wordt ondersteund door een ervaren binnendienst en technische afdeling.

Vanuit ons distributiecentrum in Ridderkerk transporteren we de bestellingen op elk gewenst adres binnen de Benelux. De ruime besteltijden en hoge voorraden zorgen voor een comfortabele ervaring.

We heten u dan ook graag welkom als klant !
Na het invullen van het aanmeldingsformulier nemen we altijd even telefonisch contact op voor een eerste kennismaking.
Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
Factuurgegevens
Facturen per e-mail verzenden naar onderstaand adres:
Verzendgegevens