Clima Points
Ben je werkzaam bij of eigenaar van een F-gassen gecertificeerd installatiebedrijf, ben je klant bij ons en bestel je op jaarbasis voor minimaal € 10.000,- (excl. btw) aan producten, dan word je automatisch aangemeld voor het Clima Points spaarprogramma.
Clima Points

Wat zijn Clima Points?

Clima Points zijn digitale spaarpunten die je over je omzet ontvangt. Na betaling van de factuur worden de Points automatisch bijgeschreven. Mits je door ons bent aangemerkt voor deelname aan het spaarprogramma.
HOE WERKT HET? (HÉÉL SIMPEL!)
1

Plaats bestelling

Vul je winkelwagen met producten, plaats je bestelling, laat je producten (binnen 24 uur) leveren op het door jou gewenste adres!Stap 1
2

SPAAR CLIMA POINTS!

Clima Points worden berekend over 0,5% van de omzet en worden aan je account toegekend na betaling van iedere factuur. Zie je bij een product het Pointsverdubbelaar logo staan, dan spaar je op dat product zelfs dubbele Points!
Stap 2
3

SHOP MET JE PUNTEN

Voor iedereen en ieder Pointssaldo is er wel iets leuks te vinden in de Pointsshop! Van vouchers tot iPhones, pretparkuitjes en hotelovernachtingen
Stap 3
4

GENIET

Je cadeau wordt automatisch naar het opgegeven adres verstuurd. E-vouchers ontvang je direct op het door jou opgegeven mailadres. Veel plezier ermee!
Stap 4

EXTRA POINTS VERDIENEN!

Extra points verdien je door het beantwoorden van (vak)kennisvragen. Deze vind je in de cadeaushop van het spaarprogramma en worden ieder kwartaal vernieuwd.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De eerste keer dat je de Points-shop betreedt word je gevraagd de algemene voorwaarden te accepteren. Doe dat, want pas vanaf dat moment wordt je account geactiveerd!

HULP NODIG?

Nog geen klant?
Voldoe je aan de voorwaarden maar ben je niet automatisch aangemeld, stuur ons dan even een mail. We nemen snel contact met je op.