CLIMA DIRECT VERWELKOMT MING LIN ALS ACCOUNTMANAGER

17 juni 2024

Per 1 september zal Ming Lin (44 jaar) bij Clima Direct aan de slag gaan als accountmanager. Ming heeft gedurende zijn carrière uitgebreide kennis en expertise opgedaan in de HVAC-branche. 

Ming begon zijn loopbaan in de HVAC-branche met de montage van airconditioningsystemen. Later is hij de horeca in gegaan en heeft daar samen met zijn vrouw ziel en zaligheid ingelegd. De laatste jaren heeft Ming zijn talenten op het gebied van accountmanagement verder ontwikkeld. Hij beschikt nu over alle tools om de functie van accountmanager bij Clima Direct perfect in te vullen.

Dankzij zijn horeca-ervaring weet Ming als geen ander hoe belangrijk klanttevredenheid is en hoe hij de wensen en behoeften van onze klanten goed kan managen. De combinatie van zijn technische kennis en zijn servicegerichte houding maakt hem tot een prettige gesprekspartner die zowel technisch- als commercieel sterk onderlegd is. 

Zijn vrije tijd besteed Ming graag aan hobby’s die hem scherp en energiek houden. Zo is hij gek op auto’s en car detailing, geniet hij van een potje simracing of het kijken van een goede film en trekt hij er graag op uit om de wereld te ontdekken. 

We zijn verheugd Ming binnenkort te mogen verwelkomen en zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanvulling op ons team zal zijn. We wensen hem alvast veel succes in zijn nieuwe functie en kijken ernaar uit om samen met hem onze klanten van de best mogelijke service te blijven voorzien!