CLIMA DIRECT NEEMT DISTRIBUTIETAK OVER VAN WDK

12 september 2023

Misschien heb je het al vernomen, maar onlangs hebben wij de distributietak van onze voormalig logistieke partner WDK overgenomen. Een belangrijke stap voor ons, aangezien we nu volledige controle hebben over onze distributieactiviteiten.

Het besluit om het distributiecentrum over te nemen kwam voort uit de uitdagingen die we hebben ervaren na het beëindigen van onze samenwerking met WDK. Gedurende deze ‘overgangsperiode’ hebben we ons uiterste best gedaan ervoor te zorgen dat alle bestellingen netjes en op tijd afgehandeld werden.

Met ingang van 1 september zijn we volledig eigenaar geworden van het distributiecentrum aan de Keurmeesterstraat 18 te Ridderkerk en zullen we met veel energie en enthousiasme blijven werken aan het verbeteren van onze distributieservice.

De komende periode houden we ons bezig met het vormgeven van de nieuwe organisatiestructuur van het distributiecentrum en onderzoeken we mogelijkheden om onze service verder te verbeteren. Uiteraard zijn jouw feedback en suggesties hierbij van harte welkom!

Hieronder alvast een kleine compilatie van de binnenzijde van ons distributiecentrum. Ben je nieuwsgierig naar meer? We leiden je er graag eens rond! 

distributiecentrum-1.png