NIEUW MERK: BONFIX!

05 november 2023

Goed nieuws! We hebben het complete assortiment van Bonfix toegevoegd aan onze webshop. Dat betekent dat de webshop is aangevuld met maar liefst zo'n 5.000 nieuwe artikelen! Met meer dan 160 jaar ervaring is Bonfix inmiddels een begrip in de sanitair- en installatiebranche. Vooral de perskoppelingen en knelfittingen zijn bekend en geliefd onder menig installateur, maar daarnaast produceert Bonfix ook soldeerfittingen, kranen, koppelingen, slangen en nog veel meer! Je kunt het complete assortiment binnenkort in onze webshop ontdekken!

Wat de producten van Bonfix zo uniek maakt, is dat zij het hele productieproces zelf beheersen, van grondstof tot eindproduct. Feedback van installateurs wordt gebruikt om producten te verbeteren en te ontwikkelen. Met behulp van een state-of-the-art machinepark worden de producten vervolgens met zorg op een zo duurzaam mogelijke wijze vervaardigd. Het resultaat is een lijn van producten van topkwaliteit die stuk voor stuk gemakkelijk in het gebruik zijn en voldoen aan de eisen en wensen van installateurs. 

Als groothandel streven we ernaar onze klanten een zo compleet mogelijk totaalassortiment te bieden van alleen de beste merken. Met de komst van Bonfix hebben we weer een mooie nieuwe stap gezet in het realiseren van dit doel!