NIEUW MERK! AIREX ISOLATIEMATERIAAL VOOR KOELLEIDINGEN

28 november 2022

Maak kennis met het nummer 1 merk voor het isoleren en esthetisch wegwerken van koelmiddelleidingen: Airex!

Airex heeft drie productlijnen. Deze hebben we allemaal opgenomen in ons webshop-assortiment. Iedere productlijn heeft zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten:

airex-titan_nieuws.png

Airex Titan Outlet
Titanoutlet is een technische oplossing voor het het afdichten van koelmiddel-doorvoeren op muren. De afdichtingen zijn weer-, luchtlek-, trillings- en zelfs knaagdierbestendig. Dankzij hun bestendigheid voor weersinvloeden van de afdichtingen, hebben bacteriën en schimmels veel minder kans zich te ontwikkelen. En dat is wel zo prettig voor de leefomgeving. Daarnaast hebben de afdichtingen een fraai esthetisch uiterlijk. 
 airex-pro-system-kit_nieuws.png
Airex Pro-System Kit

De Airex Pro-System Kit is een 2-in-1 systeem dat een luchtdichte afdichting combineert met een wandgemonteerde leidinguitlaat met UV-bestendige leidingisolatie-beschermer. Deze kit is ideaal voor buitentoepassingen van koelmiddel-leidingdoorvoeren.   

airex-e-flex-guard_news.png
Airex E-Flex Guard
EFlexGuard is een isolatiebeschermer voor koelleidingen in buitentoepassingen. De beschermer voldoet aan alle verplichte kwaliteitseisen en is gemaakt van PVC-materiaal met een UV- en weerbestendige coating.