Wij zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen, klik voor meer info

NIEUWE CONDENSWATERPOMPEN VAN SICCOM

26 april 2021

Het SICCOM assortiment is uitgebreid met een aantal nieuwe producten. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet: 

 

MINI FLOWATCH 2 COMFORT

mini-flowatch-2-comfort.jpg De vertrouwde mini Flowatch 2 condenspomp, maar nu met een behuizing van gepatenteerd schuim. Dankzij de behuizing is de pomp extreem stil en hierdoor geschikt voor installatie in elke ruimte!

 

FLOWITA EVO ONDERBOUWPOMP

flowita-evo.jpg De FlowIta EVO kan in enkele seconden worden gedemonteerd.Voorpaneel, tank, aanzuigbuis, alle elementen zijn verwijderbaar. Installatie en onderhoud gaat hierdoor razendsnel!


MINI FLOWATCH 1 EVO

mini-flowatch-1-evo.jpg Snelle connectors maken installatie en onderhoud eenvoudiger. De pomp is voorzien van een doorzichtig reservoir en een verwijderbaar geïntegreerd filter. Dit vereenvoudigd het onderhoud. Het NC-alarm op de pomp staat toe om de stroomtoevoer van de airconditioner af te sluiten in geval van condensaat-overstroming.

 

ECO FLOWATCH DESIGN

eco-flowatch-design---ouverte-fermée.jpg Dankzij de kabel van 1,5 m kan deze pomp uit de goot gehaald worden om het geluidsniveau te verminderen. Het vlotterdeksel kan eenvoudig worden los geklikt om de het reservoir te reinigen. De vlotter heeft een geïntegreerd kunststof filter in het reservoir die vuil tegen houdt en de pomp beschermt.


MINI FLOWATCH 3 WiFi

mini-flowatch-3-wifi---visuel-3d.jpg Met de Mini Flowatch 3 WiFi condenspomp heb je de mogelijkheid om toezicht te houden op de werking van de condenspomp. De interface is toegankelijk vanaf een computer, smartphone of tablet en vereist geen installatie van externe software of -applicatie. Via e-mail wordt je onmiddellijk op de hoogte gebracht in het geval van een storing. Wel zo handig!


MINI FLOWATCH 3 WiFi DESIGN

mini-flowatch-3-wifi-design---visuel-3d-raccourci.jpg Condensomp met wifi-verbinding in goot, klaar om te installeren. De interface is toegankelijk vanaf een computer, smartphone of tablet en vereist geen installatie van software of applicatie. Net als bij de Flowatch 3 wordt je bij deze pomp onmiddellijk via e-mail op de hoogte gebracht in het geval van een storing.