Wij zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen, klik voor meer info

BRL100 ADMINISTRATIE? EEN KOUD KUNSTJE!

17 oktober 2021
Na een drukke werkdag zit je waarschijnlijk niet te wachten op het voeren van een complexe koudemiddel-administratie. Maar het is wél een wettelijke verplichting als je met koudemiddel werkt, net zoals het behalen van je BRL100 certificaat dat is. 
 
TIJD OVER MET ONZE NIEUWE PARTNER: CLIMATOOLS!
Wij zochten daarom naar een partner die jou hiermee kan ontzorgen. In Climatools hebben we inmiddels de perfecte partner gevonden! 
 
Climatools ontwikkelt sinds 2017 slimme software-pakketten voor koudemiddel-administratie en levert daarnaast trainingen en advies op het gebied van het aanvragen én behalen van het BRL100-certificaat
 
De software van Climatools werkt op iedere pc, laptop en/of tablet met internetverbinding en is gemakkelijk te combineren met andere software, zoals je boekhoud-pakket, planningssoftware en/of ERP-systeem. De software voldoet compleet aan de nieuwste richtlijnen en wettelijke verplichtingen van BRL100. Veranderd er iets in de wetgeving? Dan verandert het slimme software-programma gewoon met je mee!
 
TEST 30 DAGEN GRATIS!
Omdat we trots zijn op onze nieuwe partner hebben we een toffe actie voor je: vul via onderstaande link je gegevens in en je ontvangt direct een mail met een code om het Climatools software-pakket 30 DAGEN GRATIS te testen! Cool nietwaar?!